logo speelhuis kleur

't Speelhuis Neerpelt

011/391949

Justitielaan 10
3910 Pelt

't Speelhuis Achel

011/763413

Thomas Watsonlaan 103 3930 Hamont-Achel

Kinderdagverblijf 't Speelhuis

Inschrijving

Proficiat! Jullie zijn in blijde verwachting van een prachtig wonder! (Natuurlijk kunnen ook ouders, die al een kindje hebben bij ons terecht).

Wat nu?

Wacht zeker niet te lang met het zoeken naar een opvang die bij jullie past. Wanneer jullie graag bij ons een bezoekje komen brengen geven we een rondleiding met informatie over onze werking, als ook het huishoudelijk reglement dat jullie na de rondleiding mee naar huis krijgen.
Bel snel naar de locatie van jullie voorkeur, of registreer je op opvang.vlaanderen/opvangzoeken en doe een aanvraag bij ons kinderdagverblijf. We helpen jullie dan met veel plezier verder. Na de rondleiding krijgt u een week de tijd om te beslissen.
De inschrijving wordt afgerond door het inschrijvingsformulier binnen te brengen en de gevraagde waarborg te storten.

Aangezien de vraag naar kinderopvang veel groter is dan het aanbod adviseren we jullie om hier snel werk van te maken.

Wat verder?

Na de inschrijving is alles in orde gebracht voor de opvang en kunnen jullie rustig genieten van de zwangerschap. Wij vragen echter bij de geboorte van jullie kindje een geboortekaartje naar ons op te sturen zodat we alle documenten in orde kunnen maken . Wanneer de startdatum van opvang dichterbij komt nemen we contact op met elkaar en spreken we een “wendag” af.

Wendag:

Wij vinden het heel belangrijk dat jullie kindje het naar zijn/haar zin heeft bij ons. Daarvoor is de samenwerking met de ouders heel belangrijk. Bij de ‘wendag’ kunnen we wat extra tijd inplannen en vragen we u zoveel mogelijk over uw omgang met uw kindje te vertellen, details zoals bijvoorbeeld: hoe troost u uw kindje, hoe legt u het in zijn bedje,.. dit zal het wennen aan de opvang veel sneller en gemakkelijker maken. Uw kindje zal zich zo veel sneller thuis voelen en we hopen dat jullie zich hierdoor ook sneller thuis voelen in ’t Speelhuis. Verder werken wij met een heen en weer boekje, waarin u mededelingen over thuis kunt schrijven en wij over de opvang. Natuurlijk zullen we elkaar ook steeds spreken bij het brengen en halen. Wij houden van een warm en goed contact ook met u als ouders.

Webdesign © WiThService.be